Onze diensten

Particulier

Wij kunnen u helpen in alle situaties waarbij u als particulier een verzekering nodig heeft. Wat voor ons voorop staat is dat wij u niet zoveel mogelijk verzekeringen willen ‘aansmeren’ maar dat wij graag met u aan tafel gaan, uw financiële situatie bespreken en in aansluiting daarop de beste dekking uit te kiezen. Zowel voor de huidige situatie als voor de toekomstige situatie. Lees verder.

Zakelijk

Assurantie-Adviesbureau Bakker-Bloem is aangesloten bij de Regiobank als zelfstandig adviseur. Dit betekent concreet dat het bureau financiële producten van de Regiobank levert, zoals MKB-bedrijvenrekeningen. Lees verder.

Meldkamer

Sinds 2012 heeft Bakker-Bloem een eigen meldcentrale en hebben zich daarmee onderscheiden door dit als eerste assurantiekantoor aan te bieden. Bakker-Bloem is hierdoor 24 uur per dag bereikbaar voor schade en calamiteiten die direct opgelost moeten worden. Lees verder.

App

NIEUW: dé verzekeringsapp
‘Wij zijn één van de eerste verzekeringskantoren met een app die ook nog eens door onszelf ontwikkeld is.’ Lees verder.

Particulier

Wij kunnen u helpen in alle situaties waarbij u als particulier een verzekering nodig heeft. Wat voor ons voorop staat is dat wij u niet zoveel mogelijk verzekeringen willen ‘aansmeren’ maar dat wij graag met u aan tafel gaan, uw financiële situatie bespreken en in aansluiting daarop de beste dekking uit te kiezen. Zowel voor de huidige situatie als voor de toekomstige situatie.

Ga naar particulier

Zakelijk

Assurantie-Adviesbureau Bakker-Bloem is aangesloten bij de Regiobank als zelfstandig adviseur. Dit betekent concreet dat het bureau financiële producten van de Regiobank levert, zoals MKB-bedrijvenrekeningen maar ook bedrijfshypotheken.

Ga naar zakelijk

Meldkamer

Sinds 2012 heeft Bakker-Bloem een eigen meldcentrale en hebben zich daarmee onderscheiden door dit als eerste assurantiekantoor aan te bieden. Bakker-Bloem is hierdoor 24 uur per dag bereikbaar voor schade en calamiteiten die direct opgelost moeten worden.

Ga naar meldkamer

App

NIEUW: dé verzekeringsapp. ‘Wij zijn één van de eerste verzekeringskantoren met een app die ook nog eens door onszelf ontwikkeld is.’mus.

Ga naar app